Krónika képekben


Elnökségi Beszámolók:

Takács István 2018-as elnöki beszámolója

Makay Tamás kommunikációs alelnök 2018-as beszámolója

Jelölő Bizottság javaslata 2019 

Az Ifjúsági és oktatási alelnök 2018-as beszámolója

A külkapcsolatokért felelős alelnök 2018-as beszámolója

Pénzügyi terv 2019

SCI 2018 bevétel-kiadás kimutatás

2018-as év üzleti tervének kiegészítő melléklete

Egyszerűsített éves beszámoló és közhasznúsági melléklet 2018

Safari Club International 2018 évi Szervezési Alelnök beszámolója

Lipp Adrienn alelnöki beszámoló

Makay Tamás médiaügyekért felelő alelnök közgyűlési beszámolója

Ifjúsági, oktatási alelnöki beszámoló

A trófeakultúráért felelős alelnök beszámolója

Safari Club International 2016 évi Szervezési alelnök beszámolója

SCI 2016 bevétel-kiadás kimutatás


2016. december 16.

Az SCI európai chaptereinek vezetőinek szokásos éves értekezlete 2016.12.03. Bécs

Az idei találkozó is kellemes környezetben, kötetlen beszélgetésekkel kezdődött, majd gyorsan rátértünk a hivatalos napirendi témák megvitatására. A találkozót Abigail Day asszony vezette (CITES, IADC társelnök), az SCI anya szervezetet Larry Higgins elnök, és Paul Babaz megválasztott elnök és ŰCraig kauffmann korábbi elnök képviselte. A résztvevő chaptereket általában elnökök vagy alelnökök reprezentáltákk. A találkozó résztvevője volt továbbá több nemzetközi igazgató, köztük Magyarországról Hidvégi Béla és Kőhalmi Zsolt klubtársunk is. Egyesületünket Halmágyi Takács István elnök és jómagam képviseltük. (tovább…)


2016. december 12.

Kedves Klubtagok!

Teljes erővel dübörög a vadász-szezon. Hála Istennek, nagyon sok taggal találkozom a különféle klubvadászatokon. Szinte minden héten, második héten lehetőségünk van együtt vadászni. De van néhány visszahúzódó természetű tag, akivel eddig sehogy sem volt szerencsém összefutni. Őket is kérem, jöjjenek el egy-egy közös programra. Hiszen Klubunk egyik fő célja a társas együttlét. Bár a klubvadászatok gyakorlatilag megteltek, ha valaki most jelentkezik, akkor is szorítunk neki helyet. (tovább…)


2013. szeptember 9.

Vadászati Évadnyitó ünnepség és Szent Hubertus mise

A ludasszállási vadászkápolnánál boldogan ünnepeltek a vadászok

Kedves Klubtársaim!

Boldogan írom élménybeszámolómat, hiszen újra részesei lehettünk egy különleges rendezvénynek Tóth Kálmán tagtársunknak köszönhetően Ludasszálláson! (tovább…) 


2013. augusztus 1.

Klubnap Bugyin

Ez év júliusában, Szőke Sándor és felesége Marika, ismét vendégül látták Bugyin az  SCI tagjait, és a velük érkező családtagokat is (tovább…)


2013. július 25

Családi Klubhétvége Cserkeszőlőn

Júliusban tartotta a Safari Club International Közép-magyarországi Egyesülete hagyományos családi hétvégéjét, ezúttal Cserkeszőlőn  az Aqva-Spa Hotelban (tovább…)


2013. július 15.

A gyerekek mosolyáért

Nagy megtiszteltetés és öröm volt számomra a felkérés, hogy megszervezhetem a szívemhez oly közel álló gyerektábort. (tovább…)


2013. március 28.

SCI KÖZGYŰLÉS ÉS GÁLAVACSORA VISEGRÁDON

kozgyules1
A Safari Club International Közép-magyarországi Egyesülete 2013. március 23.-án Visegrádon, a csodálatos környezetben épült Thermal Hotelban tartotta éves közgyűlését. (tovább…)


2013. március 3.

Ifjú Vadászíró pályázat díjátadása

A Safari Club International Közép-magyarországi Egyesülete immár hagyományosan idén is ifjúsági vadászírói pályázatot hirdetett. A korábbi években az volt a tapasztalat, hogy nagy érdeklődés kíséri a pályázatot, és ez most sem volt másképp. (tovább…)


2013. január 29.

Tótmegyeren üléseztek az európai SCI-szervezetek

2012. december elején Tótmegyeren (Palárikovo, Szlovákia) tartotta évenkénti rendszeres ülését a Safari Club International európai szervezeteinek képviselete. A 3 napos program során lehetőség nyílt a közvetlen és közvetett tapasztalatcserére a tagszervezetek működéséről, az egyes chapterek közötti különbségek és azonosságok is kitárgyalásra kerültek. (tovább…)


2012. szeptember 4.

Ludasszállási évadnyitó 2012

2012. szeptember 1-én ismét Ludasszállásra, az általa felújíttatott csodaszép kápolnához invitálta vadászbarátait, ismerőseit és a természetben, vadban isten teremtményeit csodáló minden érdeklődőt Tóth Kálmán klubtársunk, valamint a kalocsai Farmer Vadásztársaság. (tovább…)


2012. június 26.

SCI trófeabíráló tanfolyamot tartottunk

2012. június 16-án Sopronban Norbert Ullmann úr, az SCI európai szervezeteinek vezetője és Boros Zoltán mesterbíráló vezetésével számos tagunk vett részt az SCI trófeabíráló tanfolyamán. (tovább…)