Régi vágyainkat szeretném most megvalósítani, amikor klubunk keretein belül útjára indítom ezt a különleges jogsegély szolgálatot!
A jogsegélyszolgálatot minden kedves klubtagunknak ajánlom, azoknak a különleges eseteknek a támogatására, amelyek a szívünket kitöltő szenvedélyünk során, úton útfélen előfordulnak Velünk. Biztos vagyok benne, hogy nem csak velem fordultak elő nehezen kezelhető, kényes, jogi támogatást igénylő esetek a vadászataimmal kapcsolatosan, úgy idehaza, mint külföldön egyaránt. Ilyenkor mindig úgy éreztem, hogy nagyon jó lett volna egy olyan, a speciális vadászathoz kapcsolódó szabályok útvesztőjében otthonosan mozgó jogász, aki tudott volna segíteni a problémák megoldásában.
Dr. Suba Ferenc barátunk és klubtagunk az a jogász, aki közülünk való, azonos szenvedéllyel vadászik mint bármelyikünk, magas szinten beszél több idegen nyelvet, külföldi kapcsolatokkal rendelkezik, és elvállalta – melyet ezúton is köszönök –, hogy specializálódjon a mi egyedi problémáink megoldására. Az ő ügyvédi irodája bevonásával szeretnénk elindítani egy vadász jogsegélyszolgálatot, amelynek bizonyos részei ingyenesek lennének, bizonyos részei pedig megállapodás alapján az adott ügyben térítés ellenében történnének.
Dr. Suba Ferenc elérhetősége:
e-mail: dr.suba.ferenc@t-online.hu
Természetesen azt szeretnénk, ha a megtörtént esetek tapasztalatait összegyűjtenénk, (természetesen név nélkül, csak a típusos eseteket nevesítenénk) és mindenki okulására ezeket az információkat, évente két alkalommal közzétennénk, esetleg a megelőzésre tanácsokat dolgoznánk ki.
Kérlek, fogadjátok aktívan ezt az ötletet, mert úgy érzem egyszer el kell kezdeni, és együtt könnyebb. Szóljatok hozzá, tegyetek javaslatot arra, hogyan csináljuk, akár a régebben, vagy most frissen előfordult eseteiteket beszéljétek meg a jogi irodával, akik elkezdhetik lerakni az adatbázisát ennek a speciális területnek, és elkezdhetik kutatni a speciális szabályozások számunkra sok buktatót rejtő mélységeit.

Mintaszerződés preparálásról

Amit a kiutazás előtt ellenőrizzünk

Vadászutakra vonatkozó jogszabályok