SCI KÖZGYŰLÉS ÉS GÁLAVACSORA VELENCÉN

  • On 2014-03-26 ·
  • By ·

Közgyűlés 2
A Safari Club International Közép-magyarországi Egyesülete 2014. március 22.-én Velencén, a csodálatos környezetben épült Wellness Hotelban tartotta hivatásos trófeabíráló tanfolyamát, éves közgyűlését és gálavacsoráját.

 

 

A délelőtti mérőtanfolyamon Norbert Ulmann az SCI európai igazgatója Boross Zoltánnal és Dr. Kőhalmi Zsolttal tartotta meg a képzést az érdeklődőknek, akik mindnyájan sikeres vizsgát tettek. Közgyűlés

A délutáni közgyűlésen Pál Gyula elnök ismertette az elnökség munkáját az elmúlt  év eredményeit és beszámolt a klub sikeres működéséről is.

071           032  099

134
A tartalmas délután után az elegáns vendégsereg a szálloda dísztermében foglalt helyet. Az est házigazdája Lakatos Pál szervezési alelnök volt, aki már a bál kezdetére nagyon jó hangulatot varázsolt.

 

 

A gálavacsorát Pál Gyula elnök nyitotta meg. Fokozódtak az izgalmak, amikor Dr. Halmágyi Takács István megkezdte a 2013-as trófeadíjak kihirdetését. 133

„AZ ÉV KÜLFÖLDI VAD TRÓFEÁJA” versenyben az első hely megosztva került átadásra. Hidvégi Béla világranglista 2. helyezett pundjab uriálja és Beck Antal íjjal elejtett világranglista 2. helyezett fekete orrú impalája lett a győztes trófea. „AZ ÉV HAZAI VAD TRÓFEÁJA” verseny eredményhirdetésén Harmadik helyen  Szőke Sándor, második helyen Pál Gyula és első helyen Beck Antal által elejtett muflon kos trófeája végzett.

136

“A MAGYAR ÖTÖS MÍNŐSÍTETT FOKOZAT” díjat Szőke Sándor kapta. 138  141  144  145

Megható pillanatok következtek, amikor Pál Gyula átadta Szegedi Andrásnak az év klubtagjának járó aranygyűrűt a tagság szavazata alapján A klubért végzett önzetlen munkájukért elismerésben részesültek Tóth Kálmán és párja, valamint Szőke Sándor és felesége. A finom vacsora után a táncparkett ördögei vették át a főszerepet, majd operett műsor szórakoztatta a vendégeket Közben a feleségekből verbuválódott csinos hölgysereg árulta a tombola sorsjegyeit. Értékes nyeremények találtak gazdára az éjféli sorsoláson. A felajánlások közt szerepelt vadászkutya, festmény, minőségi borkollekció, vadászkönyv, külföldi üdülés és hazai vadászatok is.

181             201

DSC_0981 másolat

A gálaesten készült fényképek még sok év múlva is emlékezetessé teszik e kiválóan sikerült rendezvényt.