Családi nap Tiszakécskén, 2019

Tisztelt Klubtársak!
Előző hétvégén került megrendezésre Tiszakécskén a szokásos családi napunk,a már előre meghirdetett rendkívüli közgyűléssel együtt.
A szálloda a visszajelzések alapján mindenkinek tetszett,a konyha,a kiszolgálás,a személyzet mind elnyerték a tetszésünket.
Szeretném Juditnak és Palinak megköszönni a gyors intézkedést,a már korábban lefoglalt és váratlanul visszamondott szálloda miatt.
Az esti baráti beszélgetések most sem maradtak el,jó hangulatban telt a hétvége.
De beszéljünk a közgyűlésről,mert azon volt bizonyos szempontból a hangsúly.
Szombat reggel kilencre meghirdetett közgyűlés nem volt határozatképes,mivel nem voltunk elegen.
A későbbre meghirdetett közgyűlésig kihasználtuk az időt és először a jelenlévő új tagokat kértem meg,hogy pár szóban mutatkozzanak be.Utána beszélgetéssel folytattuk,olyan dolgokat sikerült tisztáznunk amelyekkel kapcsolatosan érkeztek észrevételek.
Eljött az újrakezdés pillanata,ekkor 38 tag volt jelen.Nagy örömünkre szolgált,hogy olyan tagok is tiszteletüket tették,akik ritkán jönnek el a közgyűlésekre.Nagyon köszönjük,hogy időt szakítottak erre a találkozóra.
Abban nem volt senkinek ellenvetése,hogy a székhely megváltoztatása szükséges,ennek megszavazása egyöntetű volt.
Az Alapszabály módosításáról kellett többek között még szavaznunk.A felszólalásokat követően sikerült egy olyan kompromisszumos módozatról megállapodnunk,aminek végső kidolgozása Dr.Boldizsár Balázs  alelnökünk feladata volt a közgyűlésen.
Szavazást követően 37 igen és 1 nem szavazattal történt ennek elfogadása.
Bősze András alelnök Úr korábban bejelentett lemondásával nem tudtunk érdemben foglalkozni,mivel új tisztségviselő választását a jelenlegi Alapszabály határozatképességi szabályai kizárták.
Végül az “egyebek”napirendi pontok keretében beszéltünk a GDPR szabályzat elkészíttetéséről,amivel egy céget bíztunk meg,ez a munka folyamatban van.
Zoltán Attila Úrral való találkozásról is ejtettünk pár szót,ami elsősorban a bemutatkozásról szólt,érintve a Ninród Safari újsággal kapcsolatos olyan felvetéseket ,amikre egyelőre nem kaptunk konkrét válaszokat.
Néhány szóban Makay Tamás alelnök Úr beszámolt a honlappal kapcsolatos  tudnivalókról.
A székhely a Medve utcába lesz bejelentve,ahol havi 30.000,-Ft-ért bérlünk egy helyiséget.Ebben az összegben minden benne foglaltatik,egyéb járulékos költségek nem terhelik.
További hozzászólásokból egy párat ízelítőnek:
-tagdíj befizetését hozzuk előre november végéig,december végéig első írásos figyelmeztetés,január végéig a második írásos figyelmeztetés,ennek elmaradása esetén szankciók alkalmazása
-felmerült a közös vadászatainkon történő fizetés módosítása,miszerint a pausal elszámolást próbáljuk meg módosítani
-többség nem szeretné ha felhatalmazás alapján történhetne szavazás,tehát csak személyes jelenléttel lehet szavazni
-kodifikációs bizottság felállítását a jelenlévők nem találták indokoltnak a jelenlegi helyzetben
A többség véleménye egyezett abban,hogy ésszerű szabályozásra szükség van,azért is,mert ez egy önkéntes alapon működő klub,ahol a jogokon kívül kötelezettségekről is kell beszélnünk!
Mindenkinek szeretném megköszönni a hozzászólásait,akár írásban akár szóban történt.
Külön köszönet azoknak,akik csak a közgyűlésre utaztak el!
Kérek mindenkit,hogy akinek még lenne javaslata,észrevétele írásban küldje el a vezetőségnek,hogy valóban módunkban álljon a változtatásokról beszélni.
Olyan eredmény nem fog születni ami minden egyes tagnak maradéktalanul megfelel.
Konstruktív,konkrét ötleteket kérnék tőletek,mert az “ez így nem jó” ,”elvállaltad csináld rendesen”,”jó jó,de…”nos,ezekkel nem tudok mit kezdeni!
Mindenkinek jó pihenést,vadászatokhoz egy kalappal kívánok!
Baráti üdvözlettel
Németh József