Kedves Klubtagok!

Lakatos Pál beszámolójából és a reakciókból már értesülhettetek a hétvégén lezajlott Családi Nap sikeréről, fogadtatásáról.

Az egyetlen “apróság”, ami kimaradt: Magam és valamennyiünk nevében köszönöm Lakatos Juditnak és Pálnak a sok munkát, amit az előkészítésre, megszervezésre fordítottak!
Az új helyszínnel minden résztvevő elégedett volt. A futóvadlövéssel kiegészült lövészverseny osztatlan lelkesedést váltott ki. Hídvégi BNéla, alapító és örökös tiszteletbeli elnökünk már évek óta javasolja, hogy ilyen formában is gyakoroljuk a futóvadlövést. Most tapasztalhattuk, hogy Bélának ezúttal is igaza volt. Köszönet Gömöri Atilának a lövészverseny lebonyolításában nyújtott segítségéért.
A sörétlövés első három helyezettje a 25 korongból 25-24-23 korongot “hozott terítékre”. Ilyen eredményre csak büszkék lehetünk.
A futóvalövésnél pedig holtversenyben vezető két tagunk között “szétlövés” döntött.
Külön öröm volt, hogy az utóbbi időben belépett tagok közül is sokan részt vettek a programon.
Hídvégi Bélát is külön köszönet illeti délutáni előadásáért!  Béla filmvetítéssel bővített előadása elgondolkoztató és tanulságos volt. A Hídvégi Alapítvány által támogatott film tegnap a Fishing and Hunting csatornán is látható volt. Ismereteim szerint a net-ről letölthető, mindenkinek csak ajánlani tudom megtekintését, terjesztését!
Mégegyszer köszönet Nektek a magas részvételért, elismerés a szervezőknek a sok és jó munkáért!
Üdvözlettel
Halmágyi Takács István