Kedves Klubtagok!

Ma reggel véget ért az idei Nimród Apród tábor, kiemelkedően magas részvétellel.

Idén új helyen és az eddigiektől kicsit eltérő módon került megrendezésre: Az ifjak sátorban laktak és a viszonyok is nomádabbak voltak az eddigieknél.

A tábor remekül sikerült és ebben minden résztvevőnek komoly szerep jutott. Pintér Miklós alelnökünk nagy elánnal szervezte a programokat, szinte nem volt üresjárat. A résztvevő fiatalok és szülők pedig remek közösséget alkottak. Kegyes volt az időjárás is, egy rövid zápor kivételével megkímélte a táborozókat. Így a legnagyobb izgalmat az okozta, mikor éjszaka az egyik sátorból felhangzó férfias horkolást medvemorgásnak vélték néhányan…

Köszönöm Pintér Miklósnak a szervező munkát, Humer Gábor klubtársunknak a nagyvonalú támogatást, a részt vevő szülőknek a sok segítséget és a gyerekeknek a példás viselkedést. Jó volt látnom, milyen szeretettel búcsúztak egymástól az ifú nimródok.

A számtalan program között komoly versenyek is voltak, az eredményekről Pintér Miklós számol majd be Nektek.

Terveink szerint jövőre megint megújul majd a tábor: Nemzetközi lesz, más SCI chapterekből is fogadunk majd gyerekeket. Ehhez persze sok előkészítő munka kell még, de szerencsére már megindult a közös gondolkodás a táborozó szülők között és a következő elnökségi ülésen is foglalkozunk majd a témával.

Legközelebb a nyári Családi Napon találkozhatunk egymással. Lakatos Pál és Judit a tőlük megszokott energiával dolgoznak a szervezésen, minden megvan ahhoz, hogy a szokásosnál is jobban sikerüljön.

Üdvözlettel

Halmágyi Takács István
elnök