Kedves Klubtagok!

Véget ért a 25. jubileumi FEHOVA Kiállítás.

Klubunk szokás szerint nagy súllyal képviseltette magát. Klubunk standján a tagok nagyobb része látogatást tett, központi találkozó-beszélgető pont volt. Szokás szerint vendégül láttuk a betérőket. Ebben Tóth Kálmán és az Agancsos Borászat nagylelkű felajánlása is segített, köszönet érte! Ugyanakkor a némely  más standon látható kocsmahangulatnak nyoma sem volt, ami éppúgy dícséri tagságunkat mint a szervezést. Visszatérve a lényeghez: Jó volt találkozni, beszélgetni Veletek. A stand felállítását, négy napon keresztül nyitástó-zárásig felügyeletét és bontását idén is Lakatos Pál és felesége végezte, nagy munkát vállalva. Ezúton is nagyon köszönöm Nekik nehéz vállalásukat!

Ugyanakkor az elnökség legtöbb tagja minden nap kint volt, lehetőség szerint igyekezett segíteni Judit és Pali munkáját.

Makay Tamás szervezésében megtörtént az Ifjú Vadászíró és Fotós pályázat eredményhírdetése, díjkiosztója. Tamás betegágyból kelt fel, hogy a megírdetett eredményhírdetést levezényelhesse. Jó volt látni, hogy a jövő nemzedék még érdeklődik a vadászat, a természet iránt. Azt is jó volt látni, hogy milyen sokan vettünk részt az átadáson (Hídvégi Béla, Kőhalmi Zsolt, Lakatos Pál, Lipp Adrienn, Gömöri Attila, Bősze András, Pintér Miklós, Tóth Kálmán,  és aki most hirtelenjében nem jut az eszembe…)

A központi trófeakiállításon az idén Tóth Kálmán klubtársunk “Big Five” trófeái képviselték klubunkat, kiállításra kerültek még Pálos Gábor klubtársunk családi trófeái is.

Jó néhány belépési nyilatkozat is kitöltésre került. Nem csak új belépőknek örülhettünk, de több, hajdnai klubtársunk is “visszalépett” közénk. Ennek külön örültünk, mert azt mutatja, nagyjából jó úton járunk. A belépésekkel kapcsolatos kérdéseket elsősorban Lakatos Judit tartotta kézben, ezért (is) köszönet illeti!

Nagy forgalmat bonyolított Hídvégi Béla alapító és örökös alelnökünk standja is, Béla sokat “ingázott” a két stand között.

Lipp Adrienn volt alelnökünk vadászkönyvét dedikálta a kiállításon, gratulálunk az igényes munkához!

A közeljövőben gyakran fogtok tájékoztatókat kapni, hiszen rövidesen Közgyűlés, vadászati árverés, Gálavacsora, díjkiosztók, amerikai küldöttség látogatás és egyebek, lesz hát miről leveleznünk!

Üdvözlettel

Halmágyi Takács István
elnök