Kedves Klubtagok!

Ma ülést tartott az elnökség. Jó hangulatban tekintettük át az aktuális kérdéseket. Az ülésen részt vett az EB képviseletében Kári János is.

Bősze András beszámolt a pénzügyi helyzetről és a taglétszám alakulásáról. Egy-két kivételtől eltekintve tagdíjfizetési fegyelmetek egyre jobb, amit ezúton is köszönök Nektek.

Pintér Miklós javaslatára határoztunk az Ifjú Vadászíró pályázat idei kiírásának részleteiről, amit kísérleti jelleggel fotópályázattal is kiegészítünk.

Gömöri Attila beszámolt a FEHOVA-n rendezendő trófeakiállításról, amelyen idén Tóth Kálmán és Áélos Gábor tagtársaink átfogó kiállítása lesz látható.

Kákonyi Gábor is beszámolt munkájáról, területén minden rendben.

Makay Tamás a média területről számolt be, a következő Nimród-Safari előkészítő munkáiról és a pályázati felhívás közzétételét egyeztettük vele.

Lakatos Pál területével nem foglalkozott az ülés, mert Pali kivételesen nem tudott eljönni, ilyen évek óta nem fordult elő.

Kőhalmi Zsolt, az SCI nemzetközi igazgatója a Safari Club nemzetközi ügyeiről, törekvéseiről tájékoztatott bennünket. Pozitív változás, hogy az amerikai központ szemében felértékelődnek az európai chapterek, részben azért, mert a nemzetközi lobbytevékenységben komoly súllyal tudjuk támogatni a központ törekvéseit.

A rövidesen kezdődő klubvadászatokon remélhetően minél többetekkel találkozom majd.

Üdvözlettel:

Halmágyi Takács István
elnök