Közgyűlés és Gálavacsora

  • On 2015-04-14 ·
  • By ·
  1. március 27-én, Budapesten, a Margitszigeten található Danubius Health Spa Resort Hotelben tartotta éves közgyűlését a Safari Club International Közép-magyarországi Egyesülete, mely egyben a két éves ciklus lezárásaként új vezetőséget is választott a szervezet élére. A közgyűlés napirendi pontjai között elfogadták a tagok a vezetőségi beszámolót, illetve a pénzügyi jelentést és az Ellenőrző Bizottság beszámolóját is.

A közgyűlésen megújult a szervezet vezetése is. A titkos szavazás eredményeképpen a szervezet új elnökévé Dr. Halmágyi-Takács Istvánt választotta a tagság. Az Elnökség tagjai lettek az egyes szakterületek alelnökeiként: Lipp Adrienn, Gömöri Attila, Dr. Kákonyi Gábor, Pintér Miklós, Lakatos Pál, Bősze András és Dr. Jánoska Ferenc.

Az új elnökség tagjai

A tagság nagy számban jelent meg a közgyűlésen, és élénk vitát követően sikerült az új vezetőség megválasztása. A közgyűlést követően került sor a szervezet évente esedékes Gálavacsorájára, ahol átadásra került az Év Klubtagja, az Év Belföldi és Külföldi Trófeája díj is.

Az új elnökség másnap meg is tartotta Budapesten első ülését, ahol a legfontosabb feladatként a vadvédelmi programmal kapcsolatos teendőket, valamint a szervezet megújításával kapcsolatos elképzeléseket vitatták meg.

.