Kedves Klubtagok!

Elkán Károly lakiteleki SCI. Családi Napról készült képeit közöljük az alábbiakban.

Aki ott volt nagyon jól érezte magát, aki nem, most sopánkodhat, miért nem jött el!

(tovább…)

Kedves Klubtagok!

Lakatos Pál beszámolójából és a reakciókból már értesülhettetek a hétvégén lezajlott Családi Nap sikeréről, fogadtatásáról. (tovább…)

Kedves Klubtagok!

Ma reggel véget ért az idei Nimród Apród tábor, kiemelkedően magas részvétellel.

Idén új helyen és az eddigiektől kicsit eltérő módon került megrendezésre: Az ifjak sátorban laktak és a viszonyok is nomádabbak voltak az eddigieknél.

(tovább…)

Tisztelt Tagság !

A mai napon befejeződött a Safari Clubunk gyerektábora, melyet Gyöngyössolymos felett, a Mátra szivében, Lajosházán tartottunk meg . Az előzetesen bejelentkezett 19 gyermek és 17 felnőtt kísérő helyett, a múlt heti rendkívüli időjárásra hivatkozva 2 gyerek és szülei sajnálattal lemondták jövetelüket. A szombattól szerdáig tartó tábort – szerencsénkre – egy 15 percig tartó nyári zápor kivételével kitűnő időjárással ajándékozta meg az anyatermészet . Az érkezés napján mindenki felállította a sátrakat és a gyerekek boldogan vették „ birtokba” kuckóikat. Elhelyezésre kerültek a sportszerek, felállítottuk a tollas tenisz hálót, az íjász céltáblákat, a kispályás foci kapukat és a légpuska lövészet gyakorló pályáját. Este a hagyományos szalonna sütést tartottuk meg, majd 10 órakor mindenki behúzódott a sátrakba, a felnőttek a panzió szobáiba. Én ,mint a tábor vezetője , a gyerekekkel együtt  sátorban töltöttem mind a négy éjszakát.

(tovább…)